Welkom op onze website!

Momenteel werken wij aan een nieuwe website. Deze zal in januari  2021 live gaan.


Wat doen we? – Hepa Care is producent en leverancier van complete hulpmiddelen en onderdelen van hulpmiddelen voor minder validen.

Voor wie? – Wij leveren aan verschillende partijen in de revalidatietechniek die betrokken zijn bij de uitlevering van hulpmiddelen aan minder validen. Hieronder vallen andere producenten of groothandelaren van fysieke hulpmiddelen, hulpmiddelenverstrekkers en zorgdealers. Wij leveren dus niet direct aan de eindklant.

Met welke overtuiging? –¬†Ieder mens heeft het volste recht op een comfortabel, veilig en zelfstandig leven. Hieraan leveren wij graag een bijdrage. Daarom ontwikkelen wij alle producten vanuit de filosofie dat ze een optimale bijdrage leveren aan bovenstaande waarden. Want als valide mensen kunnen kiezen voor het beste, dan geldt dat ook voor minder validen. Daarnaast staat duurzaamheid en hergebruik van materialen hoog in het vaandel om onze impact op milieu en omgeving zo klein mogelijk te houden. Maatwerk en snelle levering is voor ons een must. Zo dragen wij bij aan een zo kort mogelijke doorlooptijd van het aanvragen van fysieke hulpmiddelen.


Contact
Hepa Care B.V.

Leiweg 2a
5386 KR – Geffen
073 – 532 5032
info@hepacare.nl